ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
Σύσφιξη-Ανάπλαση & αναζωογόνηση κόλπου
21 Μαΐου, 2018

Με την πάροδο του χρόνου και ιδιαίτερα μετά από κάποιες σημαντικές στιγμές στην ζωή μιας γυναίκας, όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού και η εμμηνοπαυσιακή περίοδος, ο γυναικείος κόλπος υφίσταται σημαντικές αλλαγές και φθορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που βρίσκονται στην ηλικία των 30 ετών και άνω, ξεκινούν να εμφανίζουν συμπτώματα ατροφίας, αίσθημα χαλαρότητας και μειωμένη ευαισθησία στην περιοχή του κόλπου. 


Αυτές οι ενδείξεις στις περισσότερες περιπτώσεις συνδέονται με εξαναγκασμένη ακράτεια, κολπική χαλάρωση και ξηρότητα κόλπου που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ερωτικής ζωής της σύγχρονης γυναίκας.
Το Edge ONE Vaginal με την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, πιστοποιημένη με το FDA, διεγείρει ινοβλάστες για την παραγωγή και αναδόμηση του κολλαγόνου των κολπικών τοιχωμάτων, ενισχύει εντυπωσιακά την κολπική ευαισθησία και αναζωογονεί ολοκληρωτικά την περιοχή του κόλπου ενισχύοντας την δομή, την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και τον όγκο των κολπικών τοιχωμάτων.

 

1. Ποιοι είναι όμως οι κύριοι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες να αναζητήσουν κολπική αναζωογόνηση;

– ΣΥΣΦΙΞΗ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΛΠΟΥ

Η φυσική γήρανση, οι ορμονικές διαταραχές, η αυξομείωση βάρους, ο μοντέρνος τρόπος ζωής και άλλοι παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αίσθηση χαλάρωσης που μπορεί να νιώθει η σύγχρονη γυναίκα στην περιοχή του κόλπου και επηρεάζει άμεσα την σεξουαλική της ζωή και την αυτοπεποίθησή της.
Η κορυφαία EdgeONE Vaginal Therapy ανανεώνει και προκαλεί εντυπωσιακή σύσφιξη στην περιοχή του κόλπου καθώς ενεργοποιεί τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης που ανανεώνουν τα κολπικά τοιχώματα καθώς και την ερωτική ζωή της γυναίκας.

 

– ΑΚΡΑΤΕΙΑ 1ου & 2ου ΒΑΘΜΟΥ

Η ακράτεια ούρων είναι μια κατάσταση κατά την οποία εκδηλώνεται ακούσια απώλεια ούρων σε τέτοιο βαθμό ώστε αυτό αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα για την σύγχρονη γυναίκα. Η ακράτεια από προσπάθεια εμφανίζεται όταν αυξάνεται η πίεση στην κοιλιά μας, με τον βήχα, το σήκωμα μεγάλου βάρους, το φτέρνισμα, την σωματική άσκηση ή το γέλιο και οφείλεται στην χαλάρωση του σφιγκτήρα της κύστης και των μυών του πυελικού εδάφους.H Edge ONE Vaginal Therapy προκαλεί άμεση πάχυνση των κολπικών τοιχωμάτων παρέχοντας την απαραίτητη στήριξη στην ουρήθρα-ουρητήρα ώστε τα συμπτώματα της ακράτειας να ελαχιστοποιηθούν και στην συνέχεια να αποκατασταθούν πλήρως.

 

– ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Όταν η σύγχρονη γυναίκα γίνεται μητέρα, μία ή και περισσότερες φορές, επέρχονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στο σώμα της. Μια από αυτές τις αλλαγές είναι και ότι η διάμετρος του κόλπου μεγαλώνει καθώς οι ιστοί του διατείνονται και εμφανίζεται χαλάρωση στην περιοχή, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής της γυναίκας. Η σύγχρονη Edge ONE Vaginal Therapy αναγεννά πλήρως τον κολπικό ιστό και αυξάνει το πάχος των κολπικών τοιχωμάτων, δημιουργώντας μια πιο σφιχτή και ανθεκτική δομή στην περιοχή του κόλπου.

 

– ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Η γυναίκα όταν μπαίνει στο στάδιο της εμμηνόπαυσης έρχεται αντιμέτωπη με την μείωση της παραγωγής οιστρογόνων κάτι που δημιουργεί απώλεια της λίπανσης, ατροφία και χαλάρωση στην περιοχή του κόλπου. Η Edge ONE Vaginal Therapy αυξάνει εντυπωσιακά τα επίπεδα της ενυδάτωσης και της υγρασίας στον κόλπο, την ελαστικότητα καθώς και την πάχυνση του επιθηλίου δίνοντας οριστική λύση σε προβλήματα όπως η φαγούρα και η αίσθηση καψίματος που νιώθει η γυναίκα.

 

” ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ”

 

2. Τι άλλες αισθητικές επεμβάσεις προσφέρει το Edge ONE Vaginal;

-Lifting χειλέων που είναι υπερτροφικά και ασύμμετρα.
-Λεύκανση αιδοίου και πρωκτού
-Αιδοιοπλαστική

 

3. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Από 1 έως 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα.

 

4. Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 10 έως 20 λεπτά.

 

5. Γιατί μόνο η Edge ONE Vaginal Therapy εγγυάται την επιτυχία της θεραπείας;

-Γιατί το Edge ONE έχει λάβει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση του FDA και εγγυάται την 100% ασφάλεια της θεραπείας.

-Γιατί μόνο το Edge ONE έχει τόσο άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς έχει καθιερωθεί ως το Global Gold Standard στην κατηγορία του.

-Γιατί το Edge ONE το εμπιστεύονται πάνω από 100 Έλληνες γιατροί για τις ιατρικές τους θεραπείες.

-Γιατί η Edge ONE Vaginal Therapy είναι αναίμακτη, ανώδυνη και εξαιρετικά γρήγορη.

-Γιατί ο χρόνος αποθεραπείας είναι σχεδόν μηδενικός και η γυναίκα επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

-Γιατί η Edge ONE Vaginal Therapy προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για την περιοχή του κόλπου, από το εσωτερικό του μέχρι και την εξωγεννητική περιοχή του.


Δείτε αναλυτικά το Edge ONE Vaginal
 ΕΔΩ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *