ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
Feel Perfect
Ultrapulse EdgeONE CO2 laser surgical & fractional & vaginal (optional)
FDA Approved

Surgical mode

Fractional mode

Vaginal mode

Leading power with surgical precision

Παγκόσμιος ηγέτης - Απαράμιλλη γοητεία

Το EdgeONE είναι το τελευταίο καινοτόμο δημιούργημα της μεγαλύτερης Κορεάτικης εταιρείας, Jeisys, και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, στον χώρο της αισθητικής ιατρικής. Το EdgeONE προσφέρει την ασύγκριτη ακρίβεια ως χειρουργικό εργαλείο και την απόλυτη εμπειρία ως εργαλείο υψηλής αισθητικής ιατρικής. Έχει καθιερωθεί ως το ‘’Global Gold Standard’’ στην κατηγορία του λόγω των αποδεδειγμένα ασύγκριτων τεχνολογικά χαρακτηριστικών του καθώς και για την άριστη και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του. Την αίσθηση υπεροχής που αποπνέει το EdgeONE, ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο και ο Αμερικάνικος Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων, γνωστός ως F.D.A, ο οποίος του παρείχε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση του.

Το πανίσχυρο EdgeONE Fractional CO2 Laser, εκπέμπει διαδοχικά και με ασυναγώνιστα μεγάλη ταχύτητα μικροδέσμες Laser-φωτονίων μήκους κύματος 10600 nm σαρώνοντας με απόλυτη ακρίβεια μία περιοχή του δέρματος και δημιουργώντας μικροθερμικές στήλες σε συγκεκριμένη-προκαθορισμένη απόσταση μεταξύ τους. Κάθε στήλη αποτελείται από μία κεντρική ζώνη – στήλη εξάχνωσης (ablation zone) και από μία περιβάλλουσα θερμική ζώνη (thermal zone) ή ζώνη πρωτεϊνικής λύσης. Το EdgeONE με την χρήση του προηγμένου παλμού EdgePulse προκαλεί την ελάχιστη διάχυση της θερμικής στήλης με συνακόλουθο αποτέλεσμα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και την εντυπωσιακά γρήγορη, για τα δεδομένα των CO2 Laser, αποθεραπεία του ασθενούς χωρίς το γνωστό «καρβούνιασμα».

Θεραπείες

Ανάπλαση προσώπου

Σημάδια ακμής

Ουλές

Διεσταλμένοι πόροι

Ραβδώσεις

Μελαγχρωματικές βλάβες

Χειρουργικές δερματολογικές επεμβάσεις

Παλιά εγκαύματα

Δραστική μείωση ρυτίδων

Σύσφιξη, ανάπλαση, ξηρότητα κόλπου - ακράτεια

Σύσφιξη προσώπου

Αντιγήρανση

Ένας ηγέτης στην υπηρεσία σας

Surgical Mode

Όταν το EdgeONE CO2 Fractional Laser χρησιμοποιηθεί ως χειρουργικό εργαλείο μπορούμε να αφαιρέσουμε – εξαγνώσουμε με απόλυτη ακρίβεια διάφορες δερματικές βλάβες όπως:

Θηλώματα

Σμηγματοροϊκές υπερκερατώσεις

Ξανθελάσματα

Μυρμηγκιές

Σμηγματογόνες κύστεις

Κονδυλώματα

Εφηλίδες

Νευροινώματα

Πυογόνα κοκκιώματα

Σπίλους

Ογκίδια κα

Fractional Mode

Η θεραπεία με το EdgeONE CO2 Fractional Laser συνιστάται σε:

Σημάδια ακμής

Ρυτίδες

Ουλές

Μείωση μεγάλων πόρων

Παλιά εγκαύματα

Διάχυτες δυσχρωμίες

Σύσφιξη δέρματος

Μετατραυματικές - Μετεγχειρητικές ουλές
(υπερτροφικές - ατροφικές)

Ραβδώσεις (κόκκινες και λευκές)

Γερασμένα και άτονα δέρματα
(resurfacing – rejuvenation)

EdgeONE VAGINAL

Αισθανθείτε την εσωτερική σας ομορφιά

Το EdgeONE με την προσθήκη του vaginal tip (KIT) έχει την δυνατότητα να αναβαθμιστεί και για την ανάπλαση – σύσφιξη του γυναικείου κόλπου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την ερωτική ευχαρίστηση της γυναίκας. Εκτός όμως από τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα που έχει στον αισθητικό τομέα, το EdgeONE πρωτοπορεί και δίνει άμεση λύση και σε ιατρικά θέματα

Πλεονεκτήματα

 • Μέχρι 100% κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε εξαναγκασμένη ακράτεια 1ο και 2ο βαθμού, σε γυναίκες που έχουν γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.
 • Μέχρι 100% κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ξηρότητα κόλπου, σε γυναίκες που έχουν διανύσει την εμμηνόπαυση.
 • Μηδενικό Downtime.
 • Μηδενική αίσθηση πόνου.
 • Μηδενική αιμορραγία.
 • Χωρίς χειρουργείο.
 • Χωρίς την χρήση αναισθησίας.
 • Ελάχιστος χρόνος θεραπείας (10-15 λεπτά).
 • Ελάχιστη προετοιμασία και φροντίδα πριν και μετά την θεραπεία.
 • Αποτέλεσμα που διαρκεί.

EdgeONE Καινοτομίες

Το EdgeONE, επιβεβαιώνοντας με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά του, είναι το μοναδικό CO2 Laser που διαθέτει πληθώρα διαφορετικών διαμέτρου tips, δίνοντας στον γιατρό την ευχέρεια να διαχειριστεί περιστατικά που αφορούν ένα απλό rejuvenation και θέλουν γρήγορη αποθεραπεία μέχρι  περιστατικά που χρήζουν πιο έντονης ιατρικής διαχείρισης, όπως λευκές ραβδώσεις και παλιά εγκαύματα  στο δέρμα. Συγκεκριμένα τα tips που διαθέτει:

1. 120s
2. 120μm
3. 200μm
4. 350μm
5. 800μm
6. Surgical

Πλεονεκτήματα

 • Ένα μοναδικό και ιδιαίτερο γνώρισμα του EdgeONE είναι η δυνατότητα της εναλλαγής από Fractional σε Surgical mode χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης του scanner. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσαρμογή του Surgical tip στο scanner, κάτι που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στον εκάστοτε γιατρό.

 

 • Διαθετει 10ου βαθμου stacking. Ο ιατρος μπορει να εισχωρήσει σε βαθύτερα στρώματα ακόμη και σκουρόχρωμου δέρματος χωρίς να κάνει εκπτώσεις στις ενέργειες, διασφαλίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα παράλληλα με την σιγουριά αποφυγής δυσχρωμιών.

 

 • Διαθέτει πέντε διαφορετικούς τρόπους σάρωσης (standard, refresh, random, scatter, Gaussian).

 

 • Διαθέτει χειριστήρια στο handpiece για την επιλογή του σχήματος (τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλο) καθώς και για την αυξομείωση του εμβαδού σάρωσης.

 

 • Πρωτόγνωροι χρόνοι εκπομπής που ξεκινούν από 30μs και αγγίζουν τα 300.000μs (με βήμα 30μς).

 

 • Άριστη παραμετροποίηση της εκπεμπόμενης ενέργειας.

 

 • Διαθέτει εύχρηστες και εντυπωσιακές touch screen οθόνες τόσo στην fractional όσο και στην surgical λειτουργία.

 

 • Ασύγκριτη παραμετροποίηση σε ενέργειες, χρόνους, ισχύ και spots.

[trmgs_testimonials cat=»edge-one»]